Fofo i le “Maligi” i le Kapeta Vulu

Mafua'aga o le fa'amaligi:Kapeta fulufulu mamoee faia i vulu e milo mainaturafilo fulufulu mamoe i ie eseeseumi, ma e mafai ona iloa o loʻo i ai ni lauulu filo pupuu o fulufulu mamoe i lugao leluga o le vulu ua mae'a.

I totonu o se kapeta mae'a, e lalaga ai faupu'eUfoliga e pei o lalo:

 

fala fai lima

I le pito i lalo(Lanu meamatalanu i luga o le ata), o faʻaputuga e faʻapipiʻiina i le latex.Ae e le mafai ona faʻaaogaina tele le latex i le faʻapipiʻiina, a le o lea, o le kapeta o le a faigata tele ma e leiloa le vaivai ma le mafanafana o vae.A'o i luga o le pito i luga, e leai se latex e mafai ona fa'aogaina, o lea e fa'apipi'i ai nei fa'aputuga matala le tasi i le isi e ala i le mimilo ma le malosi o le fete'ena'i o vulu.A mae'a ona fa'apipi'i kapeta, o le a soli ia fa'aputuga matala ma mafua ai ona ma'ulu alava pupuu fulufulu.

 

Fofo i le faamaligiina: Fa'amama fa'amama o le fa'avaetausigaauala.E mana'omia ona fa'amama le kapeta i aso uma e aveese ai na alava fulufulu matala a'o le'i pa'u'ese atoatoa mai le kapeta.

O vaega ta'itasi o le kapeta e mana'omia ona fa'amama fa'alua, muamua fa'asaga i fa'atonuga fa'aputuga ona soso'o ai lea ma fa'atonuga o fa'aputuga.O le fa'amoemoega o le fa'amama fa'asaga i le fa'atonuga o fa'aputuga o le 'ave'esea atoa lea o alava matala uma, ma o le fa'amoemoega o le fa'amama i luga o le itu o fa'aputuga o le toe fa'afo'i uma o fa'aputuga i le tulaga muamua e 'alofia ai so'o se suiga lanu.Po o le a lava le tele o taimi e fa'amama ai, o le galuega mulimuli e mana'omia le toe fa'afo'i atu o fa'aputuga i le fa'atonuga o fa'aputuga muamua ona ua leai se gaosiga.

O le ulu susu o le masini mama e tusa ma le 20-30cm e ufiufi ai vaega uma o le kapeta.Fa'amolemole 'aua le na'o le fa'amama i so'o se mea o lo'o fa'amaligi ai, e mana'omia ona fa'amama atoatoa le kapeta tusa lava pe iai se fa'afitauli fa'amaligi pe leai.Ole fua ole malosiaga ole masini mama e sili atu ile 3.5 kw.


Taimi meli: Iul-17-2023

Fa'asoa i la matou nusipepa

Mo fa'amatalaga e uiga ia matou oloa po'o le lisi o tau, fa'amolemole tu'u lau imeli ia i matou ma o le a matou feso'ota'i i totonu ole 24 itula.

Mulimuli ia i matou

i luga oa tatou ala o faasalalauga lautele
  • sns01
  • sns02
  • sns05
  • i totonu